LAWATAN KERJA LEVIAT KE GALERI KOMPONEN IBS

Satu lawatan kerja diterima oleh CIDB IBS daripada Leviat. Lawatan ini bertujuan membincangkan ruang kerjasama antara kedua pihak bagi membantu pembangunan industri pembinaan khususnya dalam bidang IBS.

Dalam sesi lawatan ini juga pihak CIDB IBS telah menjalankan sesi taklimat mengenai perlaksanaan Sistem IBS dalam pembinaan perumahan mampu milik serta lawatan ke Galeri Komponen IBS.

Kehadiran Leviat di Malaysia bermula sejak 1991, dengan penubuhan Moment (asalnya dikenali sebagai Halfen Moment). Hari ini, portfolio produk Moment termasuk pengganding rebar mekanikal, pengangkat pratuang, aksesori sambungan dan sistem pasca-tegangan untuk pembinaan rentang konkrit yang panjang tanpa gangguan. Halfen, yang berkembang ke Malaysia dari Jerman pada 2012, juga menawarkan dekad produk dan perkhidmatan peneraju industri kepada pelanggan di seluruh dunia. Kini sebahagian daripada portfolio global penawaran aksesori pembinaan Leviat, kedua-dua jenama produk meneruskan tradisi lama mereka dalam menyediakan pelanggan dengan produk yang dipercayai, penyelesaian kejuruteraan dan sokongan pelanggan yang tiada tandingan.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.